Garanti Vilkor

För material och fabrikationsfel lämnas 2 års garanti (5 år på laminatluckors framsida och kanter). Garantin omfattar gratis reparation och material om det behövs. Frakt eller konteringskostnader ingår inte i garantiåtagandet. Kvitto gäller som garantisedel.

Som villkor gäller att normalt slitage och skötsel enligt anvisning förelegat. Om köparen åberopar garantireparation åligger det köparen att meddela säljaren innan defekta enheter lämnas eller insändes till fabrik.

Ska säljaren ombesörja transporten till och/eller från fabrik äger han rätt att debitera köparen för transporten.

Eventuella anmärkningar ska göras omgående för att kunna beaktas. Luckor, lådfronter eller tillbehör kan aldrig i efterhand kompletteras med garanti om samma struktur och färgnyans.

Köpe Vilkor

Detta avtal ingås på köparens begäran och undantas därför i lagen om hemförsäljning, säljaren förbehåller sig rätten att ta kreditupplysning på köparen.

Beställda varor tillverkas speciellt till köparen och kan därför inte återlämnas, om köparen efter avtalad leveranstid önskar flytta fram leveransen äger säljaren rätt att fakturera 50 % av ordervärdet att betalas inom 10 dagar från faktura datum.

Vid avbeställning efter hembesök före produktionsstart äger säljaren rätt att debitera 2000 kr, vid avbeställning efter produktionsstart har säljaren rätt att kräva ersättning för de kostnader och förluster som drabbat honom i samband med detta.

Extraarbeten debiteras med 400 kr/timme. Vi ansvarar inte för skador på kakel eller liknande vid demontering av bänkskivor om demontering inte är beställd. Eventuella reklamationer eller fel leveranser kompletteras så fort som möjligt, då de flesta av våra produkter är specialtillverkade så är det några veckors leveranstid.

Observera

Vid delleverans har kunden rätt att hålla inne en summa som motsvarar värdet av det som saknas, mer information finns nedan ifrån Konsumentverkets websida.

Övrigt

Konsumentköplagen 1990:932 (lagen.nu)

Konsumentköplagen 1990:932 (riksdagen)

Konsumenttjänstlagen